Teresiainspirerar

SKAM

Hej fina ni!

Jag har inte bloggat på några dagar då jag känt mig noll inspirerad och haft fullt upp. Ibland blir det ju så.

Denna helgen har verkligen gått så fort men vi har fått mycket gjort. Igår hade Cornelia sin kompis här på besök innan vi åkte på dop. På kvällen såg jag och sambon en film och när klockan var tio ville sambon lägga sig och jag har ju hört så mycket om SKAM så tänkte se ett par avsnitt för att se vad folk pratar om… HAHA, fastnade och kom till avsnitt 9. Dock vet jag inte riktigt än vad som är superbra, men man fastnar ju såklart och känner igen sig själv när man var yngre och hade sina kärleksproblem.. Tänkte fortsätta se ikväll om jag hinner.

IMG_2321

IMG_2324

Idag har jag och sambon äntligen TILLSAMMANS rensat i tvättstugan. Vi har en garderob FULLT med saker som knappt används men aldrig rensat sedan vi flyttade in för 7 år sedan. Inte ihop iaf… haha, jag har städat själv där men inte vågat slänga saker. Kan säga att vi fick sååå mycket mer plats och slängde massa grejer. Fyllde bilen och åkte till tippen direkt. Så skönt!

IMG_2319

Sen blev det en sväng till affären då jag passade på att köpa lite nya blommor till våra fönster och äntligen lite nya rosor och tulpaner då det är tulpanens dag idag 😉

IMG_2327

IMG_2326

När vi kom hem städade jag klart resten av nedervåningen och det är så skönt att få iordning. Vi har även spacklat igen hålen på ena väggen i vardagsrummet och tänkte måla väggen grå som resten utav vardagsrummet. Denna vägg är kustnu vit och vi har aldrig tagit tag i denna vägg. Nu när öppna spisen står där vill vi få iordning så grått blir nog fint bakom 🙂

IMG_2322

Jag har tjatat på sambon och till o med bokat resa till Thailand i mars, dock inte betalat handpenningen men har insett att vi inte kommer komma iväg 🙁 Om jag inte tjatar tills han ger upp men jag satt och funderade idag och om han verkligen inte vill åka, så kan det ju inte vara kul att bli ”nedtvingad”. Cornelia sa även idag till honom att hon ville åka tillbaka till Thailand men även då sa han att han inte ville åka denna vinter. Typiskt!
Jag kommer väl innerst inne hoppas lite ändå men får nog ge upp att tjata. Blir iallafall New York hade jag tänkt eftersom sambon önskar sig det i 40 årspresent.

IMG_2325

Eftersom det inte verkar bli någon Thailands resa så tänkte jag nog försöka köpa oss en ny soffa istället och det gick sambon iaf med på, haha!

IMG_2323

Det var allt så länge, men tänkte ge er inlägg så småningom från de dagar som varit.

Kram så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats